POLIKLINIKA IMED – Sve što treba za osmijeh!

Foto: PR

Nazovite nas na 01-3668 936 i rezervirajte termin konzultacija sa jednim od naših specijalista.

Poliklinika Imed vodeća je regionalna privatna poliklinika fokusirana na područje lica, čeljusti i usta pri čemu su svi segmenti pokriveni na specijalističkoj razini. Djelatnost Poliklinike Imed objedinjuje stomatologiju, maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju i zubotehnički laboratorij.

Od osnutka, poliklinika Imed pruža vrhunsku uslugu svojim pacijentima. Njeni stručnjaci obrazovali su se i stručno usavršavali u Hrvatskoj i inozemstvu, a također redovito sudjeluju na stručnim kongresima kao polaznici i predavači. Stalna edukacija stručnog osoblja poliklinike Imed i profesionalizam liječničkog tima uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u poliklinici.

Poliklinika IMED posebno je prepoznata na tržištu u dentalnoj implantologiji razvijenoj na temelju 20 godišnjeg iskustva mr.sc. Marka Krmpotića, specijalistu oralne kirurgije te ujedno i ravnatelja Poliklinike. U svojoj djelatnosti klinika ima razvijen i odjel za ortodonciju na čelu kojeg se nalazi prof. dr.sc. Sandra Anić-Milošević, te odjel za estetsku kirurgiju na čelu kojeg se nalazi mr.sc.Vladimir Borić, dr.med.

Područje rada poliklinike pokriva širok spektar usluga, a najjednostavnije ih možemo podijeliti na usluge iz područja dentalne medicine i estetske kirurgije.

Dentalna medicina:
– Oralna kirurgija
– Ortodoncija
– Implantologija
– Protetika
– Parodontologija
– Estetska stomatologija
– Dentalni laboratorij
– RTG

U prostoru od više od 500 m2 nalazi se osam specijalističkih ambulanti, dnevna bolnica, operacijska sala, 12 liječnika i dentalni laboratorij koji na jednom mjestu omogućuju zdravstvenu uslugu najviše kvalitete.

Na temelju 20 godišnjeg iskustva u implantologiji, stručnjaciPoliklinike IMED razvili su dva jedinstvena koncepta IMED PROTOKOL i ALL IN ONE by IMED.

2

ALL IN ONE by IMED predstavlja revoluciju u stomatološkim terapijama gdje se na najvišoj razini spajaju znanost i tehnologija!

Ugradnja implantata u potpunoj anesteziji! Inovativni pristup u dentalnoj medicini i jedinstveno u Hrvatskoj! Samo u sklopu naše dnevne bolnice POLIKLINIKE IMED!

Stomatološke terapije često zahtijevaju velik broj odlazaka stomatologu, no uz našu revolucionarnu uslugu to postaje stvar prošlosti!

ALL IN ONE BY IMED omogućuje pružanje usluge – sve u jednom zahvatu – vađenje zuba, popravci, liječenje zuba, nadogradnja kosti, ugradnja implantata, brušenje i otisak.

Zašto all in one?
– bezbolno, brzo, efikasno i kvalitetno rješenje
– za veće i manje zahvate
– za one koji žele maksimalan komfor
– za sve koji se boje stomatologa
– za sve one koji nemaju vremena

Sve veći broj pacijenata odlučuje se za zahvate u općoj anesteziji a naš slogan ‘Dok Vi spavate, mi radimo!’ u pravom smislu riječi opisuje sve prednosti ove vrste zahvata.

Drugi koncept, razvijen u IMED-u poznat je pod nazivom IMED PROTOKOL – potpuna terapija u jednom danu za najteže slučajeve (all on 4, all on 6, ZYGOMA)

3

Ukoliko se bojite zubara i odgađate odlazak stomatologu jer mislite da za Vaše zube nema rješenja zbog toga što Vam nedostaje više zubi a preostali su u lošem stanju, imamo pravo rješenje za Vas.

Ako se odlučite za IMED protokol, na raspolaganju Vam je specijalizirani tim za kompleksne stomatološke terapije kojeg čine oralni kirurg, protetičar, polivalentni stomatolog, anesteziolog, dentalni tehničari, anesteziološki tehničar, medicinske sestre i pomoćno osoblje. Ukupno 14 ljudi direktno je uključeno u Vaše liječenje.

Kako funkcionira IMED PROTOKOL?
– 3d digitalno planiranje
– Jedan kirurški zahvat u potpunoj anesteziji
– Fiksni privremeni most na implantatima u istom danu
– Definitivni protetski rad najviše kvalitete i estetike (CAD-CAM tehnologija)

Prednosti:
– Maksimalno skraćeno vrijeme terapije
– Potpuni komfor u kirurškoj fazi
– Nema potrebe za bolovanjem – imedijatna funkcija
– Fiksno rješenje i kod pacijenata sa najlošijom kvalitetom zubi
– Potpuno optimizirana terapija – funkcijska i estetska rehabilitacija za manje od 24 sata

1 pacijent, 1 zahvat, 1 tim = NOVI OSMIJEH U JEDNOM DANU!
Jedna od grana dentalne medicine koja je također pokrivena na specijalističkoj razini u Poliklinici IMED je i ortodoncija.

4

Ortodontska terapija podrazumijeva postavljanje zuba u najbolji mogući položaj s ciljem postizanja harmonije usta i čeljusti.

Poliklinici IMED nudimo više vrsta ortodontskih terapija za djecu i odrasle među kojima se nalaze fiksni ortodontski aparatići sa estetskim i metalnim bravicama, te Invisalign terapija koju čine nevidljive prozirne udlage za korekciju zubi koje predstavljaju posljednji hit u ortodonciji.

Naš centar za estetsku kirurgiju je osposobljen za korištenje najnovijih tehnika plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata. Važno je naglasiti da uvijek stavljamo naglasak na osobnost i individualne karakteristike pacijenta radi postizanja prirodnog i skladnog rezultata I uvijek sugeriramo pacijentima da dođu na konzultacijski pregled na kojem će doktor će odgovoriti na Vaša pitanja i dati Vam najbolji savjet za izbor prikladne terapije.

5

Od usluga iz područja estetske kirurgije izdvajamo:
– Estetska operacija kapaka (blefaroplastika)
– Estetska operacija nosa (rinoplastika)
– Facelifting
– Korekcija ušiju – oroplastika
– Liposukcija
– Redukcija i augmentacija dojki
– Korekcija trbušne stijenke (abdominoplastika)
– Korekcija ožiljaka
– Uklanjanje kožnih izraslina

Poliklinika IMED već 10 godina pruža usluge najviše kvalitete svim svojim pacijentima te uz potpuno individualiziran pristup i multidisciplinaran daje cjeloviti pristup svakom Vašem problem i nudi rješenja u skladu sa svjetskim dostignućima iz područja dentalne medicine i estetske kirurgije.

Nazovite nas na 01-3668 936 i rezervirajte termin konzultacija sa jednim od naših specijalista te saznajte više o mogućnostima i zahvatima koji Vas zanimaju.

Mail