JOŠ NISTE PRONAŠLI SVOJU SRODNU DUŠU? Imate jedinstvenu priliku ove subote

Foto: Pixabay.com

Nin – misteriozan gradić koji odiše romantikom.

Kažu da čovjek bolje pamti dobre uspomene nego one loše. Stoga možemo reći da su upravo te dobre uspomene pokretač koji nas motivira i daje snagu za prolazak kroz život. Najljepše uspomene stvaramo sa našim voljenima, čineći tako trenutke vječnima.

Turistička zajednica grada Nina i ove se godine pobrinula da stvorite nezaboravne uspomene u najromantičnijoj destinaciji Europe – Ninu. 

Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, ne brinite se. Na Romantičnoj noći imat ćete priliku kupiti narukvicu sa brojem i na susretu parova potražiti osobu sa jednakim brojem kao i vašim. Tko zna, možda će ova večer biti upravo ona na kojoj ćete upoznati osobu s kojom ćete odlučiti provesti ostatak života! 

Okušajte sreću i na romantičnoj tomboli i uživajte u raskošnom vatrometu.

Nin je poznat kao najstariji hrvatski kraljevski grad, ali njegova povijest seže u još davnija vremena pa će likovi iz povijesti izroniti u Romantičnoj noći.

Dođite u Nin na Festival romantike – Romantičnu noć i provozajte se ninskim drvenim brodom, slikajte se ispod ljuboluka, pronađite označena kiss point mjesta, upišite vaše uspomene i misli na memory wall, uživajte u živoj glazbi na više mjesta u gradu, a kad se umorite sjedite na jednu od naših klupa ljubilica, kupite ružu kod Rimljanke, te otkrijte još mnogo toga što kriju ulice ovog romantičnog povijesnog grada.

Vidimo se u Ninu, 18. 08. 2018. od 20:00 sati. 

Mail