HRVATSKA PAMET Naša tvrtka Hangar 18 u Berlinu dobila nagradu za ‘best buy’ pametni telefon – NOA N10

Foto: PR

Uređaj će se službeno naći u prodaji 5. rujna u H18 Megastore trgovinama.

Na EISA Awards gala večeri u Kempinski Bristol hotelu tvrtki Hangar 18 uručena je nagrada za pametni telefon NOA N10 – EISA Best Buy Smartphone 2018-2019. Nagradu je preuzeo Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.

NOA pametni telefon je drugu godinu za redom osvojio EISA nagradu Best Buy Smartphone što dodatno potvrđuje da je NOA prepoznat kao provjeren i kvalitetan brend.

NOA N10 je ‘flagship’, odnosno TOP model za 2018. godinu. Za korisnike predstavlja najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Nagrade su uručene u petak, 1. rujna 2018. godine na EISA gala ceremoniji u hotelu Bristol u Berlinu. Nagradu za Best Buy Smartphone pametni telefon NOA N10 preuzeo je direktor tvrtke Hangar 18 Mario Kralj.

Nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Huawei P20 Pro, Honor 10 je dobio nagradu za ‘lifestyle smartphone’, dok je Nokia 7 Plus proglašen dobitnikom nagrade ‘consumer smartphone’.

Posebnost NOA N10 pametnog telefona je dvostruka stražnja kamera od 16 MP/16 MP s najnovijim Dual Sony IMX 499 senzorom. Pomoću ‘oversampling’ tehnologije stvara fotografije od čak 96 MP.

N10 podržava ‘Face ID’, ‘Face Beauty’ funkcionalnosti te ima implementiranu DTS sound tehnologiju za poboljšanje zvuka. Ovaj uređaj veoma je privlačan zbog posebnog dizajna ekrana sa zubom (notch).

Ovaj pametni telefon je iz Element serije uređaja koja ima dodanu vrijednost za korisnike, NOA Premium Care. Ovo jamstvo pokriva sva slučajna oštećenja nastala nepažnjom korisnika u prvih 12 mjeseci korištenja. Uređaj će se službeno naći u prodaji 5. rujna u H18 Megastore trgovinama

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je od europske organizacije izrasla u globalnu i ima članove u 30 zemalja iz Europe, Australije i SAD-a, a od nedavno i iz Kanade, Japana, Indije i Kine. Članovi EISA ‘Mobile Devices’ grupe su poznati ‘tech’ časopisi čiji su glasovi, nakon testiranja uređaja, odlučili kome će biti dodijeljene EISA nagrade.

Mail