8 SAVJETA KAKO PREPOZNATI ALL ON 4 ORIGINAL Ne trebate biti stručnjak da biste to znali

Foto: PR

Ako želite dugotrajno rješenje, ne pristajte na kompromis!

Prethodnim člankom Stomatološke Poliklinike Breyer ‘SAMO DANAS -30% NA MAČKA U VREĆI’ htjeli smo Vam skrenuti pažnju kako nije sve što Vam se nudi originalan rad. Osobito ako se radi o ALL ON 4 konceptu. Sve više pacijenata dolazi u Polikliniku Breyer kako bi spasili svoje oralno zdravlje narušeno zanemarivanjem, pogrešnom ili loše izvedenom terapijom.

Danas se na tržištu nudi sve i svašta, no što Vam se pakira pod All on 4 terapiju? Na koji način prepoznati All on 4 ORIGINAL?

Ne trebate biti stručnjak da bi znali prepoznati All On 4 ORIGINAL, dovoljno je slijediti ovih 8 savjeta kako bi izbjegli ‘mačka u vreći’:

1. ISKLJUČIVO NOBEL BIOCARE implantati za ugradnju All on 4 ORIGINAL -a
2. OBAVEZAN CBCT snimak prije ugradnje All on 4-a za precizno planiranje terapije
3. VIRTUALNO PLANIRANJE TERAPIJE prije same ugradnje
4. PERSONALIZIRANA IMPLANTOLOŠKA KNJIŽICA u kojoj je upisana specifikacija ugrađenih implantata i preciziran položaj ugradnje i nadogradnje
5. OSOBLJE EDUCIRANO od strane izumitelja All on 4 ORIGINALA- Paula Malóa
6. PRIMJENA STROGO STANDARDIZIRANIH PROTOKOLA kompanije Nobel Biocare koja garantira visok stupanj uspješnosti
7. GODINE IMPLANTOLOŠKOG ISKUSTVA jer bitno je TKO Vam ugrađuje implantate
8. GARANCIJA na All on 4 ORIGINAL podrazumijeva garanciju na Nobel Biocare implantate i minimalno 10 godina na fiksni most na implantatima.

All On 4 ORIGINAL je prije svega kompleksan i zahtjevan rad koji zahtjeva iznimnu preciznost i pedantnost. Najmanja pogreška može utjecati na kvalitetu i dugotrajnost rada. On ne dopušta improvizaciju ni kompromis. Kod All on 4 ORIGINALA potrebno je obratiti pažnju na čak 138 elementa kako bi postigli savršene rezultate. Da se razumijemo, savršen rad ne podrazumijeva samo estetsku savršenost nego i funkcionalnu.

Iz tog razloga, kako bi osigurali kvalitetu i dugotrajnost rada Poliklinika Breyer slijedi strogo propisane protokole izumitelja All On 4 ORIGINAL koncepta – Paula Malóa. Naši eksperti za All On 4 ORIGINAL kontinuirano se educiraju kod eminentnih svjetskih implanto-protetskih stručnjaka. Na osnovi visoke uspješnosti implanto-protetskih radova i All on 4 ORIGINALA Stomatološka Poliklinika Breyer godišnje obnavlja svoju licencu kvalitete kompanije Nobel Biocare. Također, već dugi niz godina surađujemo s inozemnim zdravstvenim osiguranjem Krankenkasse kako bi naši inozemni pacijenti ostvarili povrat.

1
Naša specijalistica za All On 4 ORIGINAL, Dr. Jelena Paliska na usavršavanju kod izumitelja originalnog koncepta Dr. Paula Malóa

Upravo je All on 4 ORIGINAL rad po čijoj kvaliteti je Stomatološka Poliklinika Breyer poznata izvan granica Hrvatske.

Ukoliko niste sigurni u svoju odluku, dopustite nam da budemo Vaš savjetnik za najbolji odabir!

Igor Breyer, DMD

3
Čestitam što ste odabrali jednu od svega nekoliko licenciranih Nobel Biocare poliklinika u Hrvatskoj, specijaliziranih upravo za All-on-4 ORIGINAL.

Mail