JER VOLIM VUKOVAR Svaki Hrvat trebao bi imati (bar) jedan par cipela iz Borova

Foto: Borovo

Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja.

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama.

Osnovano 1931. godine sa sjedištem u Vukovaru, Borovo je tijekom proteklih 85 godina izgradilo svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne, urbane, sportske i certificirane sigurnosne i radne obuće.

Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se samo materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, dizajneri stvarajujednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi kroz najmanje 20 brižnih ruku. Takva proizvodnja rezultira stavaranje poznatih marki kao što su Startas, Boromina, Borosana, Rubber i My Ballerinas.

Borovo stalno stremi prema vrhunskoj kvaliteti, tehnologiji te istraživanju i razvoju proizvoda. U posljednjih nekoliko godina značajna su sredstva uložena u opremu, tehnologiju i know-how. Proizvodni kapaciteti godišnje dosežu i do 1 milijun pari obuće.

Glavni prodajni kanal je vlastita maloprodajna mreža koju čine 84 trgovine u Hrvatskoj. Veleprodaja je također značajan dio prodaje i u njoj su stekli povjerenje velikih tvrtki koje koriste obuću Borova u svakodnevnom radu. U posljednje dvije godine Borovo se snažno usredotočilo na povećanje izvoza otvaranjem novih tržišta.

Više o Borovu, kao i njihovu ponudu, pogledajte OVDJE.

Mail