CJELOKUPAN PAKET USLUGA Poliklinika Regenius nudi Hrvatima u iseljeništvu vrhunski tretman, prijevoz i smještaj

Foto: PR

Osim na domaćem tržištu, poliklinika REGENIUS nudi svoje usluge i na stranim tržištima.

Poliklinika REGENIUS je novootvorena moderna poliklinika sa sjedištem u Zagrebu koja nudi usluge iz područja dentalne medicine, estetske kirurgije, regenerativne medicine i ortopedije

Iako je prostor novi, okupljeni kadar čine poznati i provjereni stručnjaci sa velikim i bogatim radnim iskustvom. Osnivači poliklinike REGENIUS su također i vlasnici jedne od vodećih dentalnih poliklinika na području Istre i Kvarnera ADRIATIC DENT-a, kao i vlasnici poliklinike ME-DENT koja je u principu preteča poliklinike REGENIUS te renomirani centar za regenerativnu medicinu i estetsku kirurgiju.

Naime, centar se oduvijek razlikovao od ostalih poliklinika po tome što koristi napredne regenerativne tehnologije kojima dolazi do vrhunskih rezultata na području kozmetičkih zahvata te plastične, regenerativne i rekonstrukcijske kirurgije. Upravo je u nekadašnjoj poliklinici ME-DENT 2011. godine prvi put u Hrvatskoj izvedena operacija povećanja grudi s pomoću matičnih stanica iz masnog tkiva. Nakon toga, zahvati sa matičnim stanicama postaju naša dnevna rutina te s ponosom možemo reći da smo začetnici, ali i lideri u regenerativnoj medicini na području zemalja bivše Jugoslavije.

Treba spomenuti da poliklinika REGENIUS posjeduje suvremenu tehnologiju kao što je aparat američke kompanije Cytori Therapeutics bez kojeg ne bi bilo moguće izvoditi ovakve vrste zahvata te surađuje sa japanskim Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Nagasakiju, koji je među vodećima u svijetu na polju regenerativne medicine i istraživanja matičnih stanica.

Ukratko možemo reći da se djelatnost ME-DENT-a samo izmjestila u Zagreb te je nadopunjena vrhunskom uslugom dentalne medicine, a sve pod zajedničkim imenom REGENIUS.

Osnivanje poliklinike na području grada Zagreba je jednostavno uslijedio kao prirodan tijek širenja poslovanja, ali i odgovor na zahtjeve pacijenata koji su nas često kontaktirali upravo iz Zagreba.

Osim na domaćem tržištu, poliklinika REGENIUS nudi svoje usluge i na stranim tržištima, osobito talijanskom. U skladu s tim svojim pacijentima nudimo cjelokupan paket usluga; od vrhunskog dentalnog ili estetskog tretmana do prijevoza i smještaja.

Mail