ZAPOŠLJAVAJU TVRTKE IZ NJEMAČKE, SLOVENIJE, AUSTRIJE, NIZOZEMSKE… Evo što se trenutno nudi

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

MKV-Mont d.o.o., osnovano kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije, zapošljava na 5 pozicija. TIG varioc / Cjevar – monter cjevnih sistema (m/ž), MIG / MAG varioc (zavarivač) (m/ž), samo su dio poslovnih pozicija koji su vam na raspolaganju. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Djelatnost se izvodi na različitim područjima automobilske industrije, prehrambeno-prerađivačke industrije, petrokemijske industrije i energetike. Zainteresirani ste? Kompletnu ponudu ovog poslodavca provjerite na linku.

RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava na brojnim pozicijama u Nizozemskoj i Njemačkoj. Armirač (m/ž), Građevinski radnik (m/ž), Bravar (m/ž), Električar (m/ž), samo su dio poslova koji su vam na raspolaganju. Provjerite ih sve na linku.

Gasthof Ramona ima raspisan natječaj za Kuhara (m/ž) u mjestu Scharnitz/Seefeld, Austrija. Ukoliko imate kuharskog iskustva, a poznajete njemački jezik, provjerite detalje iprijavite se na vrijeme.

Next Step – Karriereplanung & Eventmanagement,najveća austrijska agencija za zapošljavanje, za klijente – hotele visoke kategorije diljem Austrije, zapošljava na 4 pozicije. Konobar (m/ž), Recepcionar (m/ž), Kvalificirani kuhar (m/ž), kvalificirana kozmetičarka (m/ž), pozicije su koje vam stoje na raspolaganju. Provjerite detalje na linku i započnite svoju inozemnu karijeru.

Flexsource Solutions zapošljava Radnika u mesnoj industriji (m/ž) u Irskoj. Radi se u novom suvremenom pogonu u kojem uvijek ima mogućnosti za napredovanje, ovisno o vašem iskustvu i motivaciji. Poslodavac je europski lider u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina, pa vrijedi pogledati ovaj natječaj. Kliknite ovdje.

SLKI d.o.o. u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji zapošljava Kuhara (m/ž) s tri godine iskustva za pripremu jela u hotelu. Ako vas zanima inozemni rad, a vrhunski ste snalazite u kuhinji, kliknite na brzu prijavu i prijavite se.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG nudi posao na impresivnih 13 pozicija diljem Njemačke. Vozač kamiona (m/ž), Komisionar/ka – Skladišni/a radnik/ica, samo su nekoliko ponuđenih pozicija. Koje vas još pozicije očekuju? Provjerite klikom na link.

Adecco Norge AS, dio tvrtke Adecco S.A., svjetski je lider među tvrtkama iz područja ljudskih resursa i posjeduje više od 100 poslovnica diljem Norveške te oko 4 600 ljudi koji rade svaki dan. Adecco Norway trenutno je lider na norveškom tržištu, ima 60 godina iskustva u industriji i nudi radna mjesta u mnogim sektorima norveškog gospodarstva. Provjerite ih sve ovdje.

VM Recruitment za radno mjesto u Sheffieldu/ Manchesteru, u Engleskoj zapošljava na poziciji Warehouse Operative (m/ž). Očekuje vas plaća u rasponu od 12000 do 18000 kn, a plaćen vam je i prekovremeni rad te zdravstveno osiguranje. Koji vas još benefiti očekuju i koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite na linku.

Z.A.K. Personal Consulting GmbH, vodeća agencija za zapošljavanje koja je već 20 godina uspješna u direktnom posredovanju radnika, proširuje tim i zapošljava na 6 pozicija. MAG / WIG Zavarivač (m/ž), Skladištar (m/ž), dio su poslovne ponude. Mjesto rada: regija Reutlingen / Tübingen, Njemačka. Provjerite sve poslove i prijavite se.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
Vaš posao.hr.

Mail