POZIV na 2. HGK Dane nautike i 20. Biograd Boat Show

Vrijeme održavanja: 18.10.2018. – 21.10.2018.

Hrvatska gospodarska komora ove godine drugi put organiziraHGK Dane nautike, bogati kongresni program namijenjen gospodarstvenicima iz sektora nautičkog turizma, koji će se održati u sklopu 20. Biograd Boat Showa (BBS), najvećeg sajma na moru u srednjoj Europi, od 18. do 21. listopada u Biogradu.

Biograd Boat Show svake godine posjeti 15.000 posjetitelja, a više od 300 izlagača izloži oko 300 plovila, preko 1500 charter plovila, 100-tinjak polovnih plovila, kao i veliku ponudu brodske opreme, motora, elektronike i elektrike za brodove. Cilj 2. HGK Dana nautike je iskoristiti veliku zastupljenost izlagača, plovila i opreme nautičkog sektora na jednom mjestu pred kraj nautičke sezone te educirati, komunicirati i prikupiti informacije o ključnim temama koje utječu na pomorstvo i nautički turizam. Koncept HGK Dana nautike uključuje, uz sjednice strukovnih nautičkih udruženja i zajednica HGK, brojne stručne prezentacije. Program možete vidjeti OVDJE.

Posebno ističemo otvorenje programa u četvrtak, 18. listopada u 10.30, s prezentacijom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, na kojoj će državna tajnica za more informirati o novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama, Pomorskom zakoniku, statusu izrade Pravilnika o sigurnosti ronjenja i Strategije razvoja nautičkog turizma za 2020. – 2029. godine. Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice održat će prezentaciju o rezultatima nautičke sezone te planovima promocije u budućem razdoblju.

Kako bi se nastavila povećavati njegova relevantnost, Sajam se fokusirao na razvoj business to business (B2B) platformepod nazivom Biograd B2B. U prvom Biograd B2B događaju 2017. godine registrirana su 393 poslovna subjekta koja su svrstana u 17 poslovnih kategorija. Svrha Biograd B2B-ja je jačanje interakcije između izlagača i registriranih poslovnih posjetitelja. HGK kao partner Biograd B2B-a sufinancira 50 posto iznosa kotizacije za sudjelovanje na B2B-ju svim domaćim tvrtkama članicama HGK, za što se možete registrirati OVDJE.

Ove godine cilj je umrežavanje nautičkog s aktivnim i pustolovnim turizmom, a naročito povezivanje aktivnosti i sportova na moru s ponudom chartera, s obzirom na to da je takva ponuda uobičajena na relevantnijim nautičkim sajmovima na svijetu. Tim povodom HGK kao partner Biograd B2B-ja omogućuje BESPLATNO sudjelovanje na B2B-ju svim agencijama koje u ponudi imaju pustolovni i aktivni turizam.

Registracija na B2B uključuje:

– akreditacije za ulazak u Biograd B2B i Biograd Boat Show za sve dane
– registraciju jednog poslovnog profila i jednog sudionika na planeru sastanaka Biograd B2B (možete dogovarati sastanke s postojećim i novim partnerima)
– pristup svim otvorenim događanjima u Biograd B2B Kongresnom programu
– pristup Biograd B2B prostoru za osvježenje koji nudi besplatna osvježenja
– besplatni pristup Biograd B2B Bash Partyju, večeri i koncertu.

HGK će također biti prisutan s izlagačkim prostorom u Hali B, pa pozivaju sve zainteresirane tvrtke da besplatno dostave svoje promo materijale (kontakt: mjurin@hgk.hr).

Mail